Skip to main content Skip to footer

Dankwoord kerstverloting

Zaterdag 23 december was de jaarlijkse kerstborrel. Volgens goed gebruik draaien we dan ook altijd een aantal ronden Rad van Avontuur. Ook dit jaar had Bart Beukema weer zijn best gedaan en voor vele prijzen gezorgd. De loten gingen dan ook vlot van de hand.

De opbrengst kwam dit jaar ten goede aan:

Rowdy Meijer voor zijn Fc Olti

Zoals aangekondigd komt Fc. Olti dit jaar weer naar Appingedam van vrijdag 21 t/m dinsdag 25 juni  om mee te doen aan het Damster Jeugd Toernooi. Om het verblijf van de Voetbalschool te bekostigen is geld nodig, onder andere voor ontbijt , lunch , diner en slaapgelegenheid. Alle gevers en geefsters hartelijk dank, ook namens de spelers van Fc Olti.

Toto Kelner en zijn Favela Dreams

Favela Dreams is een Braziliaans voetbaltoernooi in de sloppenwijken van Rio de Janeiro. De kinderen worden waarschijnlijk drugssoldaat, maar hopelijk kunnen wij daar iets anders van maken aldus Nick de Groot - organisator Favela Dreams Tournament en vriend van Toto.

Heel veel dank aan iedereen van DVC namens stichting Favela Dreams, Toto en Nick.

Stichting Make-a-wish

Tevens is er nog gedraaid voor ons eigen de doel: Make a Wish. Voor Make a Wish hebben we een koppeling gemaakt met Pelle, onze mascotte.

Mede namens Rowdy, Toto en Make a Wish iedereen hartelijk bedankt voor je deelname en medewerking aan de kersverloting. Ook dat is samen een vereniging zijn.

About the author

DVC Appingedam