Skip to main content Skip to footer

DVC Appingedam heeft technische staf vrouwen 2024-2025 rond

De club kan met vreugde kenbaar maken dat Edwin Engelsman is vastgelegd als trainer/coach van vrouwen 1 voor seizoen 2024-2025. Hij volgt hiermee de vertrekkende, zeer gewaardeerde Eric Smidt op. Edwin is geen onbekende binnen de vereniging, het lopende seizoen heeft hij de JO 19-01 onder zijn hoede. Echter zag hij bij het vrijkomen van de functie hoofdtrainer vrouwen uitdaging in die vacature. Het vrouwen- en meidenvoetbal is Edwin niet onbekend. Bij buurvereniging NEC heeft hij al veel ervaring opgedaan met deze tak van de sport. Edwin stelt zichzelf tot doel niet alleen de VR1, uitkomend in de 3e klasse, verder door te ontwikkelen maar zal ook een coördinerende functie hebben t.a.v. de gehele meiden-vrouwenontwikkeling binnen DVC Appingedam.  Uiteraard zal dit in goed overleg en samenspraak zijn met de overige stafleden, de coördinator meisjesvoetbal en de trainers van de jeugdteams.

Edwin zal in zijn functie als trainer/coach VR1 ter zijde gestaan worden door leider Jeroen Florissen. Hij is al jaren betrokken bij de speelsters. Daarnaast zullen Lidy Postma en Manuel Ampak de VR2 ook komend seizoen onder hun hoede nemen.

DVC Appingedam ziet vol vertrouwen het komend seizoen en de samenwerking met Edwin tegemoet en wensen hem veel plezier en succes met zijn nieuwe functie.

About the author

DVC Appingedam