Skip to main content Skip to footer

Eddy Tuik nieuwe hoofdtrainer DVC Appingedam 1

Het bestuur en technische commissie van DVC Appingedam zijn verheugd om de aanstelling van de nieuwe trainer voor het seizoen 2024/2025 aan te kondigen.

Per 1-7-2024 zal Eddy Tuik uit Holwierde de positie van hoofdtrainer gaan bekleden en de leiding krijgen over het vlaggenschip van DVC Appingedam. Eddy neemt het stokje over van Duurt Dijkman, die op zijn beurt aan de slag gaat bij de Heracliden. Eddy is geen onbekende in de voetbalwereld en brengt een schat aan ervaring, kennis en voetbalpassie met zich mee.

Eddy: ‘Toen ik de vacature van hoofdtrainer DVC Appingedam zag, was ik direct enthousiast om te reageren. In mijn actieve periode als voetballer heb ik veel mooie momenten beleefd op dit sportpark. Ik kijk er naar uit om met de huidige groep verder te bouwen aan hetgeen wat nu in gang gezet is.’

Wij zijn ervan overtuigd dat Eddy met zijn voetbalverleden en ervaring als trainer de juiste keuze is voor de ontwikkeling van onze jonge spelersgroep. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking en wensen Eddy alvast veel plezier en succes voor het komende seizoen.

About the author

DVC Appingedam