Skip to main content Skip to footer

Melvin Bruggers aangesteld als trainer van Jo19-1 voor het seizoen 2024/25

Vanuit de vereniging zijn wij blij dat we al vroeg in de voorbereiding van het nieuwe seizoen het trainerschap voor de Jo19-1 hebben ingevuld. Met Melvin hebben we een echte clubman aan kunnen stellen, iemand die enorm bevlogen is ten aanzien van het jeugdvoetbal. Dit seizoen doet Melvin het erg goed met Jo15-1 en het trainen van de Jo19-1 is een mooie stap in zijn ontwikkeling.
Melvin: “Ik zie het als een enorme kans en uitdaging om de talentvolle Jo19-1-lichting van komend seizoen klaar te stomen tot toekomstige eerste en tweede elftalspelers. Daarnaast kijk ik uit naar de samenwerking met Eddy Tuik van het eerste elftal en de trainer van het tweede elftal. In de komende maanden zal ik, naast mijn taken als trainer/coach van JO15-1, mij toeleggen op het bekijken en evalueren van spelers die in aanmerking komen voor JO19-1 in het aankomende seizoen in samenwerking met de huidige trainers van JO17 en JO19."
Het vroegtijdig aanstellen van Melvin is een uitvloeisel van de doorontwikkeling van onze jeugdopleiding. Na de certificering van onze jeugdopleiding ligt komend seizoen de uitdaging op het vlak “van beleid naar uitvoering”. Vanuit de jeugdcommissie zijn we momenteel druk in gesprek met trainers en leiders in aanloop naar het nieuwe seizoen. Wij zullen iedereen op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

About the author

DVC Appingedam