Skip to main content Skip to footer

Nieuws van de €50 club

Op vrijdag 17 november jl. vond de jaarlijkse ledenvergadering van de €50,- club plaats. Tijdens de vergadering werd teruggekeken naar de inmiddels gerealiseerde doelen van het afgelopen jaar. Er is d.m.v. de bijdragen van de €50,- club een geluidsinstallatie aangeschaft evenals een TV en een I-pad voor in de kantine. Daarnaast een vernieuwd scorebord bij het hoofdveld en zijn alle scheidsrechters in een mooi trainingspak gehesen. Mooie extra’s voor onze vereniging.

Met een groep van een kleine 25 personen is er tijdens de bijeenkomst uiteraard ook gesproken over de doelen die voor dit seizoen gerealiseerd zouden kunnen worden. Er is gekozen voor de volgende acties:

  • De leden van de €50,- club geven de commissie een mandaat van €700,-.
  • Er wordt een bijdrage van €750,- geschonken aan de organisatie van een keepersdag.
  • De club ontvangt €1400,- voor de aanschaf van een VEO camera.
  • De club ontvangt €2500,- voor een bevestigingsrails voor reclameborden rondom de kunstgrasvelden.
  • Aan de kantinecommissie wordt €100,- geschonken voor de aanschaf van een horeca waterkoker en daarnaast €2000,- voor een tweede kassa.
  • Aan de onderhoudscommisie wordt een bijdrage van €600,- geschonken voor een gereedschapskar.  

Ook staan er nog een tweetal reserveringen vast, te weten een schenking aan FC Olti van €400,- en een bedrag van €3000,- voor een cadeau voor de nieuw te bouwen kantine.

Naast deze mooie doelen kan de commissie ook verheugd meedelen dat  de €50,- club inmiddels uitgegroeid is tot een groep met 114 leden. Daarnaast heeft de vergadering ook een nieuw commissielid opgeleverd in de persoon van Wim Ellens. We heten jou van harte welkom en wensen je veel plezier toe. 

About the author

DVC Appingedam