Skip to main content Skip to footer

Terugblik 11e editie van het Amasus Damster Jeugdtoernooi

21 en 22 juni 2024 vond de 11e editie van het Amasus Damster Jeugdtoernooi plaats op het Burgemeester Welleman sportpark bij DVC Appingedam. Met circa 1000 spelers verdeeld over meer dan 70 teams was dit wederom een succesvolle editie dat verdeeld over twee dagen zorgde voor veel voetbalplezier.

De komst van de mannen van FC Olti uit Kosovo gaf het jeugdtoernooi een internationaal elan. Speciaal voor dit toernooi reisden zij naar Nederland om met drie teams in drie verschillende leeftijdscategorieën deel te nemen, waarin ze alle drie met de hoofdprijs er vandoor gingen.

Tijdens de prijsuitreikingen was er voor elk team een prijs en een plek op het podium. Op vrijdagavond werd aansluitend op de prijsuitreiking in de kantine het Nederlands elftal aangemoedigd dat met een gelijkspel tegen Frankrijk de stemming hoog hield. Op zaterdagochtend werd de prijsuitreiking gestart met de onthulling van het sponsorbord ter ere van het sponsorschap van Amasus Shipping aan het jeugdtoernooi.

Langs deze weg wil de toernooiorganisatie nogmaals alle deelnemers en vrijwilligers bedanken. De organisatie kijkt alweer uit naar de volgende editie in 2025!

About the author

DVC Appingedam