Skip to main content Skip to footer

Verenigingsdag 2024

Regen, regen en nog eens regen... Waarschijnlijk is dat het eerste wat men noemt als je naar de verenigingsdag vraagt. Met bakken kwam het uit de hemel tijdens het ochtendprogramma voor de jongste kinderen. Sommige kinderen wilden in de pauze wel naar huis maar anderen maakte het niets uit: in de regen over de stormbaan was ook leuk en in de plassen stampen ook!
Ondanks de regen hebben veel kinderen dus toch plezier gehad met het spellen circuit. Vrijwilligers die daarbij als verzopen katjes geholpen hebben: bedankt!

In de middag was het, wederom in de regen, tijd voor het dit-wil-je-niet-missen-toernooi! Er deden 12 teams mee en er werden leuke prijzen verdeeld. En dan niet vanwege de meest gewonnen wedstrijden of meeste doelpunten maar vanwege de leukste kleding, gemiddelde jongste leeftijd, leukste supporter etc.
Na de prijsuitreiking werden Daan de Groot, Duurt Dijkman (beide staf DVC1) en Eric Smidt (Trainer/leider VR1) in het zonnetje gezet en bedankt voor hun bewezen diensten.

De medewerkers van de Vesting stonden, noodgedwongen, onder een tent de heerlijke vleesjes te bakken. Ondertussen zorgde DJ Rene voor de muzikale omlijsting in de kantine. Hier genoot hij zichtbaar van!

Via deze weg nogmaals een dankwoord voor de activiteitencommissie die deze hele dag georganiseerd heeft. En we durven u te vertellen, met deze weersomstandigheden wordt dat er niet leuker op.
Ook een woord van dank aan de overige vrijwilligers en natuurlijk aan alle deelnemers en toeschouwers.

We hopen dat jullie allemaal kunnen genieten van de welverdiende vakantie en we zien jullie in augustus graag terug op of rondom de velden.

About the author

DVC Appingedam